SK Aarhus står til udelukkelse af DHF

Håndboldklubben SK Aarhus skylder Dansk Håndbold Forbund penge. Klubben risikerer at blive udelukket, indtil gælden er betalt.

Der er bare ét lille problem: SK Aarhus hverken kan eller må betale sin gæld.

- Det er rigtigt, at vi skylder DHF penge. Men i forhold til det her regelsæt, som jeg i øvrigt ikke kendte til i forvejen, så er vi fuldstændig låste. Fordi vi befinder os i den økonomiske situation, som vi gør, så må vi ifølge loven ikke betale af på gammel gæld, kun på fremtidige omkostninger, siger SK Aarhus' bestyrelsesformand Erik Hedegaard til Århus Stiftstidende.

Ifølge DHFs regelsæt har forbundet pligt til at udbyde turneringer, hvor alle deltagerne kæmper på lige vilkår. Hvis der gives henstand eller kredit til udvalgte klubber, vil de kunne spare penge og dermed stå bedre økonomisk og sportsligt end de øvrige klubber.

SK Aarhus står altså foran en udelukkelse, der vil betyde, at klubben bliver dømt som taber i de kampe, den spiller, indtil gælden er betalt.

- Jeg har svært ved at se, hvordan vi kan drage fordel af at være i den situation, vi befinder os i. Vi skal i skifteretten 9. februar, så før den dato kan vi under ingen omstændigheder få lov til betale af på vores gæld til DHF. Derfor har vi sat vores advokat på sagen og gjort indsigelse over for Dansk Håndbold Forbund. Så må vi se om det fører til noget, siger Erik Hedegaard til Århus Stiftstidende.

<i>Kilde: Århus Stiftstidende</i>