Silkeborg IF henter Christopher Poulsen hjem

Silkeborgenserne har forstærket sig med indkøbet af den tidligere SIF- og landsholdsspiller Christopher Poulsen.

Christopher Poulsen var noteret for 92 førsteholdskampe i den røde Silkeborg-trøje, inden han i sommeren 2005 vendte snuden mod Viborg og to år senere FC Midtjylland.

Herfra har Silkeborg IF Invest A/S nu købt venstrekanten hjem på en fire-årig aftale:

- Vi har haft mange venstre backs i kikkerten, men Christopher Poulsen har stået øverst på listen. Det er en klassespiller med et højt niveau - som i tilgift ikke vil byde på nogen som helst integrationsmæssige udfordringer. Han har gode færdigheder med bolden og er meget dynamisk. siger Silkeborg IF's cheftræner, Troels Bech, i en pressemeddelelse.

Christopher Poulsen, der for godt et år siden fik debut på det danske A-landshold, glæder sig over igen at skulle tørne ud for den klub, hvor det hele startede:

- Silkeborg IF har altid stået som noget helt særligt for mig - uanset, hvad nogle så har haft travlt med at mene om mine andre klubber. Det var i Silkeborg IF, at jeg brød igennem hele vejen fra Silkeborg Fodbold College til Superligaen, og jeg har altid haft et fantastisk forhold til alle de gode folk i klubben og byen, hvor jeg jo har boet hele tiden, fastslår Christopher Poulsen.

Den 28-årige venstrekantspiller træner for første gang med sine nye holdkammerater, når truppen indleder vinteropstarten den 4. januar. Han får trøje nummer 5.