Røde Stjerne bejler til ex-AGF'er

AGF i hård konkurrence om midtbanespilleren Bojan Djordic.

AGF får stadig hårdere konkurrence i kampen om talentfulde Bojan Djordjics gunst. Senest har Røde Stjerne fra Beograd vist stor interesse for den tidligere lejesvend i Århus. Flere svenske medier skriver, at klubben fra Djordjics hjemland, Serbien og Montenegro, har sendt en forespørgsel via fax til Manchester United, der ejer den 21-årig midtbanespiller, og at Djordjic også er blevet personligt kontaktet af klubben.

- Jeg skal tale med Alex Ferguson i dag eller i morgen. Jeg er ikke interesseret i at sidde på bænken og bare spille kampe i Liga Cuppen. Jeg må spille for, at jeg kan udvikle mig. Men det kan lige så godt blive chefen, der tager beslutningen for mig, for han ved, hvad der er bedst, siger Bojan Djordjic til Aftonbladet.

Manchester United har kontrakt med midtbanetalentet i to år mere. Endnu har Djordjic ikke besluttet, hvor fodboldfremtiden ligger.

- AIK er den eneste mulighed i Sverige. De ligger tættest mit hjerte. Men det kan måske blive Danmark igen eller England, siger Djordjic.

Samtidig kalder han en kontrakt med Røde Stjerne for en barndomsdrøm. Hans far har selv spillet for klubben. /ritzau/