Reklamer kan redde gratis bybus

Odder Kommunes fejevogn kører i forvejen rundt med reklamer på siden. Måske skal idéen overføres til den lokale bybus.

Odder Kommune skal spare 50 millioner kroner til næste år. Blandt de mange spareforslag er forslaget om at droppe den gratis bybus, som især mange ældre borgere har glæde af.

I dag er der ingen reklamer på siderne langs bussen. Vi har spurgt, Odders borgmester, Elvin Hansen (S), om kommunen har overvejet at tilbyde byens forretninger at købe reklameplads på bussen og dermed reducere kommunens driftsudgifter.

- Nej, det har vi ikke. Men det lyder, som en rigtig god idé, som jeg meget gerne vil undersøge nærmere. Vi har allerede en fejevogn, der kører rundt med reklamer, siger Elvin Hansen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hos en af byens af største forretninger Kvickly er man ikke afvisende overfor muligheden for at købe en reklameplads på bybussen.

- Jeg vil først se et oplæg fra kommunen, men er der bred opbakning fra byens butikker, og kan det være med til at redde bussen, vil jeg bestemt ikke være afvisende, udtaler varehuschef Arne Sørensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Netop i aften er der indkaldt til borgermøde i Odder Spektrum. Her har borgene mulighed for at drøfte de forslåede besparelser med byens politikere.

Se mere i mandagens nyhedsudsendelse kl. 19.30.