Randersspiller frakendt kørekortet

Randers FC angiberen Karsten Johansen blev idag ved byretten i Randers frakendt sit kørekort i 18 måneder.

Udover de 18 måneders frakendelse af kørekortet skal Randers FC spilleren betale en bøde på 8 tusinde kroner. I byretten idag erkendte han at være føreren af den bil der i august 2005 overtrådte Færdselsloven. Karsten Johansen kørte 130 km i timen, hvor det er tilladt at køre 50 km i timen. Og så kørte han i følge anklageren over for rødt 10 gange, inden han kørte galt.

Randers FC har taget Karsten Johansen erkendelse til efterretning og har efterfølgende givet ham en skriftlig advarsel: - Vi har naturligvis set med stor alvor på sagen og har brugt meget tid på at snakke med Karsten om sagen og dens omfang. Karsten har nu erkendt forløbet den pågældende aften, og at han har tilbageholdt sandheden - en erkendelse, som vi har taget til efterretning med klubbens advarsel og en bøde oveni samfundets straf, udtaler Randers FCs direktør Jacob Nielsen i en kommentar til dommen i dag.

Karsten Johansen modtog dommen med følgende kommentar: - Jeg er glad for, at sagen er overstået og nu kan koncentrere mig 100% om det sportslige i Randers FC. Jeg har fortrudt mine handlinger den aften, lige som jeg har fortrudt, at jeg har tilbageholdt sandheden overfor klubben af frygt for konsekvenserne af mine handlinger. Det har været en hård tid for mig, men føler mig nu lettet over at have erkendt min forseelse, og jeg håber nu på at kunne komme videre, lyder det fra Karsten Johansen, der sender en uforbeholden undskyldning til alle i og omkring Randers FC.