Randers HK med i slutspillet

Med 99 procents sikkerhed kvalificerede de kronjyske kvinder fra Randers HK sig til håndboldens slutspil.

Kun den alleryderste teori kan nu lave om på slutspilspladserne i kvindernes håndboldliga. Med en sejr på 34-27 hjemme over Aalborg DH satte Randers sig onsdag på den fjerde og sidste plads i slutspillet, hvor Slagelse, Viborg og Ikast-Bording bliver de tre øvrige kombattanter.

Nu kan kun et utænkeligt stort Randers-nederlag til Horsens og en lige så stor GOG-sejr over Slagelse ændre på den fjerde plads i det fine selskab. En sejr til GOG over Slagelse vil tilmed være Slagelses første nederlag i sæsonen, så en storsejr synes nærmest umulig.

Steluta Luca scorede otte gange for Randers i onsdagens sejr, mens Chao Zhai stod for seks scoringer i hendes første kamp, efter det blev klart, at hun forlader klubben efter denne sæson.

GOG skulle have besejret Ikast/Bording ude for at bevare en realistisk mulighed for at snuppe fjerdepladsen fra Randers, men det lykkedes ikke. Fynboerne tabte 33-36, efter de ellers havde ført 20-14 ved pausen.

I ligaens øvrige kampe vandt Slagelse 34-21 over SK Århus, og Viborg besejrede FCK Håndbold 34-26. Grundspillet slutter søndag. /ritzau/

fitness udenførs

Fitness rykker uden for: Kom til dans og styrketræning i alt slags vejr

Lige nu
Søren Brostrøm

liveblog COVID-19 LIVE: Kontakttallet er 1,1

Simone Nowack Pedersen (til venstre) og Nikiline Gade (i midten) fik begge stjålet deres identitet af gutten til højre

Hvem stjal Nikiline og Simones identitet?

Bianca Skouboe 1 (1)

Bianca undrer sig: - Jeg har bevist, jeg kan arbejde uden at smitte

image00006

play Video: Få en eksklusiv rundtur på spritny hurtigfærge

forsvundne jane møller

Her leder politiet efter forsvundne Jane Møller