Randers FC videre trods nederlag

Randers FC spillede sig videre i UEFA Cuppen, selv om holdet tabte returmødet på mod ÍA Akranes på Island.

Randers FC tabte torsdag 1-2 på Island mod ÍA Akranes, men spillede sig alligevel videre i UEFA Cuppen.

De danske pokalvindere vandt nemlig det første møde med 1-0 på hjemmebane og spillede sig derfor til UEFA Cuppens anden kvalifikationsrunde på reglen om udebanemål.

Det var islændingene, der fik den bedste start. Hjortur Hjartason sendte bolden ind bag Martin S. jensen efter 26 minutter med hovedet og udlignede randrusianernes 1-0-føring fra den første kamp.

Men allerede tre minutter senere dukkede Karsten Johansen op med pandebrasken efter et hjørnespark og udlignede til 1-1.

Dermed skulle værterne frem og score to gange for at gå videre. Alligevel var det gæsterne fra Randers, der dominerede kampen. Især målscorer Karsten Johansen havde flere muligheder for at slukke lyset tidligt for islændingene.

Lidt spænding kom der til slut, da ÍA Akranes udnyttede et straffespark i overtiden.

Lodtrækningen til anden kvalifikationsrunde i UEFA Cuppen foregår fredag klokken 13.30 i Nyon i Schweiz.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14784">Smal Randers-sejr i UEFA-kvalen (13/7-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14775">Randers FC i international kamp (13/7-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14770">Randers FC skriver historie (12/7-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14594">Randers FC til Island (23/6-06)</A></STRONG>