Randers FC henter Marc Nygaard

Den tidligere landsholdsspiller vender tilbage til Danmark efter 13 år i udlandet. Han har skrevet en 2 ½-årig kontrakt.

Gennemsnithøjden i Randers FCs førsteholdstrup ryger nok et par centimeter i vejret, efter klubben i idag offentliggjorde erhvervelsen af angriberen Marc Nygaard, der med sine 196 centimeter rager godt op foran modstanderens mål.

Den 31-årige tidligere landsholdsspiller har tilbragt de sidste 13 år i klubber i Holland, Italien og England. Senest har han spillet for Queens Park Rangers, som har hjemme i London og i den næstbedste engelske række.

De næste to et halvt år har han og Randers FC nu papir på hinanden.

- Marc er en dansk spiller med erfaring. Han er høj, men har alligevel en god føling med bolden, og han er ikke mindst god til at holde på den. Jeg håber, at han bliver den spiller, der kan tilføje vores spil den dimension, som vi har kigget efter, nemlig evnen til at kunne score mål, siger Randers FC-træner Colin Todd i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv glæder sig til at komme tilbage til Danmark.

- Der var mange ting, der talte for, at jeg skifter til Randers FC. Dels virker det som en klub med gode ambitioner, dels har jeg haft en god kontakt til klubben og træner Colin Todd. Endvidere føler jeg også, at det er et godt tidspunkt for mig at vende hjem til Danmark efter 13 år i udlandet. Jeg har heller aldrig spillet i SAS Ligaen, så jeg er spændt på at spille i dansk fodbold. Og i den anledning er jeg glad for at komme til en ambitiøs klub som Randers FC, lyder det fra Marc Nygaard.

I vinterpausen har Randers FC desuden hentet Søren Berg, som kan spille i angrebet og på midtbanen, og den armenske forsvarsspiller Robert Arzumanyan.

Marc Nygaard er noteret for seks A-landskampe for Danmark uden at score.