Randers FC forlænger med Søren Pedersen

SAS Liga-klubben Randers FC har forlænget kontrakten med forsvarsspilleren Søren Pedersen med yderligere to år.

Med forlængelsen af kontrakten er Søren Pedersen tilknyttet den nedrykningstruede klub frem til sommeren 2012.

- Jeg er glad for at forlænge med klubben, som jeg stadig ser store fremtidsperspektiver i trods den nuværende placering i SAS Ligaen. Overlevelse ser på forhånd ud til at blive en svær opgave, men jeg tror stadig på, at det kan lade sig gøre. Mislykkes det, og vi må en tur ned, vil jeg gerne være med til at påtage mig et stort ansvar i, at vi hurtigst muligt rykker op igen. Samtidig føler jeg også, at jeg stadig har noget at bidrage med, siger den 31-årige højre back.

Om forlængelsen siger Randers FCs cheftræner, Ove Christensen:

- Søren Pedersen er en af de spillere, der sikrer kontinuiteten al den stund, at han har været i Randers FC igennem en årrække. Samtidig sikrer forlængelsen den lokale forankring i klubben kombineret med, at Søren Pedersen er en fighter, der altid yder 100 procent i hver evig eneste kamp. Så man kan roligt konkludere, at Søren Pedersen er en spiller, hvis hjerte banker for Randers FC, udtaler Ove Christensen.

Søren Pedersen har fået sin fodboldmæssige opdragelse i den randrusianske forstadsklub Vorup FB og har bl.a. opnået 90 divisionskampe. Som ynglingespiller tog Søren Pedersen en enkelt afstikker til Randers Freja og opnåede her 2 divisionskampe, inden turen gik tilbage til Vorup FB - fælles for de to lokale klubber er, at de i dag er en del af Randers FC.

I 2001 skiftede Søren Pedersen til AGF, hvor det blev til 80 førsteholdskampe, inden Randers FC hentede randrusianeren hjem i sommeren 2005, hvor det indtil videre er blevet til 153 førsteholdskampe.