Politiet vil gennemgå sexsager

Politiet vil nu undersøge, om den mand, der lørdag bandt to småpiger på en legeplads i Romalt, kan have stået bag andre overgreb.

Det er ikke første gang en mand har udgivet sig for "tryllekunstner" som det skete lørdag, da en mand lokkede to småpiger ind i et legehus og bandt dem på hænder og fødder.

- Vi skal have undersøgt, om tidligere sager kan lede os til gerningsmanden. Det sætter vi nu en hel del kræfter ind på, siger vicekriminalinspektør Jens Nørvang fra Randers Politi.

Han bekræfter, at politiet har kig på tidligere sager, hvor en mand har udgivet sig for at være "tryllekunstner". En otte-årig pige blev for fire til seks uger siden antastet af en mand kun 50 meter fra legepladsen. Manden sagde, at han ville vise pigen en tryllekunst med en snor, men hun afviste. I begyndelsen af august blev en ti-årig bundet på hænder og fødder ved en viadukt ved højlys dag, men her kom et postbud tilfældigvis forbi.

Det ligner meget fremgangsmåden ved den seneste episode, hvor en mand lørdag eftermiddag bandt to piger på fem år i et legehus. Manden lokkede dem ved at sige, at han ville vise dem en tryllekunst. Han bandt derefter pigerne på hænder og fødder og satte tape over deres mund. Da den ene pige begyndte at græde, bandt manden pigerne op igen og sagde undskyld, hvorefter han forsvandt.

Skærmbillede 2021-03-07 kl. 19.21.56

Kira og Anne Margrethe har været isoleret i et år

Mathilde Sjuusk rapper

play VIDEO: Mathilde kedede sig under corona - så hun begyndte at rappe

060321 Senfølger Marathonløber 1930 VTR.00_02_09_00.Still001

play Smittet for et år siden: Joan er stadig hæmmet af senfølger

COVID-19 corona test forum horsens

513 nye smittede med coronavirus

Museum jorn udendørs udstilling corona

Desperate efter at vise kunst: Museum placerer udstilling i vinduerne, så den kan ses udefra

baby

play Nybagte forældre snubler i mødet med virkeligheden