Nye spor i Lisbet-sagen

Østjyllands Politi har gjort interessante fund under gennemgangen af affaldscontainere i sagen om Lisbet Nielsens forsvinden.

Affaldscontainerne er indsamlet i området omkring Lisbet Nielsens bopæl på Engholms Allé i Risskov efter hendes forsvinden. Containerne er siden kørt til et sikret lokale hos affaldsselskabet Affald & Varme på Bautavej i den vestlige del af byen.

Iført beskyttelsesdragter, handsker og masker blev ansatte fra Beredskabsstyrelsen tirsdag sat til at gennemse de 37 containerne.

Ifølge politiet fandt de flere interessante spor. Politiet vil dog ikke afsløre, præcis hvilke fund der er gjiort.

- Det vil je ikke løfte sløret for på nuværende tidspunkt. Men det er nogle ting, som kan være med til at fastlægge de færden og de aktiviter, der har været fra Lisbet var i live fredag aften kl. 19 og fremefter, forklarer politiinspektør Ole Madsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Lisbet Nielsen er sidst set fredag den 23. oktober ved 19-tiden om aftenen. Hendes kæreste, Bjarne Østergaard Madsen, er siden blevet fængslet i sagen, men begik lørdag selvmord i sin celle i Århus Arrest.

Ud over at gennemse affaldscontainerne fra Lisbet Nielsens lokalområde, sender politiet tirsdag en helikopter i luften for at lede efter den 46-årige kvinde.

Flere vidner mener uafhængigt af hinanden at have ser Bjarne Østergaard Madsens grå Audi A4 forskellige steder på Djursland i dagene efter det formodede drab af Lisbet Nielsen.

Se mere i tirsdagens nyhedsudsendelse kl. 19.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.