Nye sigtelser på vej i svindelsag

Anklagemyndigheden arbejder på at rejse nye sigtelser i sag om omfattende afgifts- og momssvindel med biler.

Anklagemyndigheden arbejder på at rejse sigtelser mod flere end de tre anholdte mænd i en sag om omfattende afgifts- og momssvindel med biler og udlejning af udenlandsk arbejdskraft, oplyser politiet.

De tre anholdte, danskfødte mænd på 22 år, 36 år og 53 år, erklærede sig onsdag morgen uskyldige ved et grundlovsforhør i retten i Silkeborg.

Anklagemyndigheden sigter dem for at have snydt staten for afgifter for tilsammen over syv millioner kroner på biler, som har været indregistreret i Tyskland, men som de ulovligt selv har kørt i eller udlejet til brug på danske veje.

Ligeså sigter politiet dem for at have snydt statskassen for over 1,2 millioner kroner i moms gennem et fællesejet udlejningsbureau for udenlandsk arbejdskraft. Kunderne er opkrævet moms, men deres tyskregistrerede firma har ikke været momsregistreret i Danmark.

De tre mænd med bopæl i henholdsvist Tilst, Helsingborg i Sverige og Slesvig i Tyskland blev anholdt tirsdag morgen, da politiet ransagede omkring 30 forskellige adresser i Danmark og Tyskland. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15747">Politiaktion mod storsvindel (24/10-06)</A></STRONG>