Ny redaktionschef

Søs Kjeldsen, journalist, er udnævnt til redaktionschef på TV 2 / ØSTJYLLAND.

Søs Kjeldsen får bl.a. ansvaret for Middags-Magasinet på TV 2 / ØSTJYLLAND og for en række af TV 2 / ØSTJYLLAND's udadvendte aktiviteter, f.eks. Østjyllands Bedste Arbejdsplads, Årets Østjyde med flere.

Sammen med redaktionschef Morten Brøcker får hun tillige ansvaret for den daglige styring af arbejdet på redaktionen, der hver dag leverer Danmarks mest populære regionale-TV.

- Jeg er utrolig glad for, at Søs Kjeldsen har sagt ja til udfordringen med at styre og udvikle TV 2 / ØSTJYLLAND. Det nære liv spiller en stadig større rolle i danskernes hverdag og regional-tv bliver et mere og mere centralt omdrejningspunkt i den forbindelse. Søs Kjeldsen kan være med til at sikre, at vi løser den opgave bedre og bedre, siger TV 2 / ØSTJYLLAND's direktør Peter Kramer.

Søs Kjeldsen har været ansat på TV 2 / ØSTJYLLAND siden tv-stationens start i 1990 som reporter, studievært og senest som redaktør af Middagsmagsinet. Hun er 47 år, uddannet i 1981 fra Danmarks Journalisthøjskole og har tidligere været ansat hos Muskelsvindfonden, Jysk Telefon og Danmarks Radio på programmet Landet Rundt.

Letbanen

Onsdag morgen holder letbanen igen stille på grund af frost

Hjemmeundervisning

Undervisningsminister vil have flere børn til nødundervisning

020321 Genåbning REAX ILVA ATT 19.30 Still

Genåbningskrav vækker frustration hos store butikker: - Det giver ingen mening

Dorthe Brauner Jensen

play Dyreven om heste i Mols Bjerge: - Det er enormt kritisabelt

Dronning Margrethe

Corona skubber dronningens runde fødselsdagsfest i Aarhus endnu et år

Anholt ø Kattegat kattegatø luftfoto

Alle færgebilletter er revet væk - alternativet er dyre flybilletter