Ny leder til Kempler-institut

Kempler-instituttet i Odder siger farvel til terapeuten Jesper Juul. Ny leder er Annelise Dalsgaard.

Forfatteren og familieterapeuten Jesper Juul, der især er kendt for bestselleren "Dit kompetente barn", har - efter 25 år i spidsen for Kempler-instituttet i Odder - valgt at hellige sig opgaven som skribent, konsulent og idemand. Derfor stopper han den 15. januar som daglig leder af institutionen.

Jesper Juul forlader dog ikke instituttet fuldstændigt, men vil i fremtiden fungere som lærer samt konsulent og rådgiver.

Ny leder bliver i stedet familieterapeut og cand. pæd. psych. Annelise Dalsgaard, der har haft et mangeårigt virke som blandt andet lærer, psykolog og konsulent i daginstitutioner, skoler og forvaltninger.

Hun etablerede i 1991 selvstændig rådgivnings- og konsulentvirksomhed med arbejdsområder inden for blandt andet personale- og lederudvikling, projektledelse, supervision, familierådgivning og terapi.

Efter endt uddannelse på Kempler Instituttet i 1992 blev hun tilknyttet som konsulent, hvor hun blandt andet har medvirket til at gennemføre en række større udviklingsprojekter og kursusforløb i kommuner landet over. /ritzau/

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand