Nu fem anholdte i Gellerup

To 14-årige bragt til afhøring hos politiet om røveriske overfald i Brabrand-området.

Brabrand Boligforening i Århus fik tirsdag fornyet skyts til sin omstridte plan om at smide hele familier til kriminelle unge ud af deres lejligheder, fordi de unges kriminalitet er begået på boligforeningens område. Foreløbig har politiet tilbageholdt fem unge af anden etnisk baggrund end dansk efter en række røveriske overfald i Brabrand-området.

Tirsdag formiddag sad endnu to drenge på 14 år til afhøring på Politigården i Århus, oplyser Allan Aarslev, leder af ungdomsgruppen ved Århus Politi. På grund af deres alder bliver de ikke fremstillet i grundlovsforhør, men overgivet til de sociale myndigheder.

Politiet venter flere anholdelser de kommende dage, efter at der har været op mod 25 røveriske overfald og andre episoder i området. Allan Aarslev oplyser, at 12-13 af de kriminelle handlinger er begået på stisystemer m.v. ved Gellerupparken.

Se mere i TV2 / ØSTJYLLAND i aften kl. 20.30. Bemærk dagens ændrede sendetidspunkt. Efter udsendelsen kan indslaget (og alle vore andre indslag) ses ved at klikke på ikonet for Web-tv på forsiden af dette web-site, ">http://www.tv2oj.dk">www.tv2oj.dk.

/ritzau/

_DSC0615

Lig fundet i Brabrand Sø

050321 Hjarnø Havbrug 1930 VTR Still

Retssag mod havbrug følges tæt: - De skal ha' lov at rydde op

hest2

Dyr på Molslaboratoriet undersøgt af politiet

byretten Randers Retten i Randers domstol pædofilisag

Retten i Randers uddeler bøde på 19 millioner kroner

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed

image5

En person fundet død i villakvarter i Silkeborg