Newcastle viser interesse for AGF-målmand

16-årige AGF-målmand Esben Højmark er i den kommende uge blevet inviteret til prøvetræning i engelsk Premier League-klub.

Fodboldklubben AGF' U16 Liga-målmand Esben Højmark er i den kommende uge blevet inviteret til prøvetræning i den engelske Premier League-klub Newcastle United.

Englændernes interesse for Højmark, der er en del af det danske U17-landshold, blev første gang vakt i forbindelse med sommerens unionsstævne i Vejle. Siden har de løbende fulgt hans udvikling og har været så tilfredse med, hvad de har set, at de nu har inviteret AGF-keeperen til prøvetræning.

Sportschef Brian Steen Nielsen, der vil ledsage Esben Højmark på turen til Newcastle sammen med målmandstræner Kresten Vedstesen, er stolt over, at en udenlandsk klub af Newcastles kaliber viser interesse for et AGF-talent.

- Det er med til at bekræfte os i, at vi har en velfungerende talentudvikling. Vi har sagt ja til Newcastles invitation for give Esben en stor oplevelse, hvor han får mulighed for at måle sig med andre dygtige spillere og møde en anden fodboldkultur, siger Brian Steen Nielsen til AGF's officielle hjemmeside.