Løchte: - En sejr for demokratiet

Idémanden bag Kombilinjen for motorvejen ved Silkeborg har aldrig været i tvivl om, at den ville blive vedtaget.

- Det er en meget positiv overraskelse, at det kom så tidligt. Men jeg har aldrig været i tvivl om, at Kombilinjen ville blive vedtaget i den sidste ende, for vi har en god sag.

Sådan siger Jakob Løchte, der oprindelig fik idéen til den såkaldte Kombilinje for motorvejsføringen omkring Silkeborg, som regeringen nu har besluttet sig for.

Efter Jakob Løchtes opfattelse er vedtagelsen af Kombilinjen ikke blot en sejr for naturen i Gudenådalen.

- Det er også en sejr for demokratiet, at man har lyttet til de saglige argumenter i VVM-redegørelserne og i alle indsigelserne, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND fra sin midlertidige bopæl i Dubai ved Den Persiske Golf.

Jakob Løchte har hus tæt ved den nu skrottede linjeføring gennem Gudenådalen. Han har ikke noget at gøre med vejnettet i forbindelse med sit arbejde, men har blot blandet sig i debatten om motorvejen som engageret borger.

Se mere i dagens udsendelser på TV 2 | ØSTJYLLAND.

LÆS OGSÅ:

<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15763" target=_top><STRONG>Silkeborg-motorvej på plads (26/10-06)</STRONG></A>

<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15764" target=_top><STRONG>Skuffelse i Silkeborg (26/10-06)</STRONG></A>