LO demonstrerer mod regeringen

LO i Århus opfordrer til landsomfattende demonstrationer mod regeringens sparepolitik over for kommunerne.

LO i Århus indkalder til demonstration den 3. oktober foran byens rådhus, når Folketinget åbner efter ferien. Det sker i protest mod regeringens stramme, økonomiske styring af kommunerne.

Den lokale LO-formand, Hans Halvorsen, opfordrer til demonstrationer også i andre byer med det formål at få regeringen til at give kommunerne flere penge, så de undgår store sociale besparelser.

LO-formanden opfordrer også sin partifælle og borgmester i Århus, Nicolai Wammen (S), til at samle utilfredse borgmestre af alle partifarver landet over bag en fælles henvendelse til regeringen.

I forvejen har Nicolai Wammen tilslutning fra kollegaer blandt jyske borgmestre, der alle drager til Christiansborg på torsdag for at protestere på et møde med Folketingets kommunaludvalg. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15355">Pædagogstrejke i Århus udvides (19/9-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15351">Er børnehaven lukket? (18/9-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15343">Østjyske børn uden pasning (18/9-06)</A></STRONG>