Kunderne strømmer til Mols-Liniens hurtigfærger

Hyppige afgange og bedre veje sender antallet af biler på hurtigfærgerne i vejret

81.065 flere personbiler har sejlet med Mols-liniens hurtigfærger i årets første ni måneder i forhold til i fjor. Hele 804.758 personbiler har passeret Kattegat ombord på færgerne, og det er 11,2 pct. flere end samme periode sidste år.

- Vi har skabt en billetstruktur, der giver os mulighed for at tilbyde nogle stærke priser både til forretningsrejsende og fritidsrejsende. Vi har opnået en position som en naturlig rejsevej i øst-vest-trafikken, specielt efter de stærkt forbedrede vejforhold til Sjællands Odde er etableret, og det tiltrækker mange nye kunder til hurtigfærgerne, siger bestyrelsesformand Frantz Palludan i en pressemeddelelse.

Rød Billet dropper planer om ny færge

Mols-Linien kan notere en positiv udvikling i de fleste trafikkategorier, men tallene er særligt positive inden for businesssegmentet.

Flere forretningsrejsende vælger færgen

Vi ser en stærk vækst inden for forretningsrejsende. Det er et resultat af, at vi har tilpasset fartplanerne med flere morgenafgange samt hyppige eftermiddagsafgange, samtidig med at vi har skabt gode rammer for at kunne arbejde om bord. Det har gæsterne taget rigtigt godt imod, fortæller Frantz Palludan.

I 1.-3. kvartal steg antallet af rejsende på Business BlueClass med 12,8 procent i perioden, og på den meget efterspurgte hverdagsafgang fra Aarhus kl. 7.00 steg antallet af kunder med 7,8 procent.

Rederiet har fastholdt gennemsnitsindtægten pr. bil på den voksende trafik, hvilket har medført en fremgang i omsætningen. Mols-Linien fastholder derfor forventningerne for 2015 til et resultat i intervallet 60 - 70 mio. kr. efter skat.

21-000190-20 20201023_THG_VISUALISERING_ALLEGADEN_SLETH 12524003_1_1_2

Gammelt amtssygehus får nyt liv

Skærmbillede 2021-04-11 kl. 15.54.16

Anklaget for millionsvindel: Her er hans nye jordvarmeanlæg og ridebane

Ulla Mølgaard Fangel har set frem til dagen i dag, hvor hun endelig kunne blive vaccineret mod smitte med coronavirus.

Ulla er én af de 14.000: - Det var hurtigt og smertefrit

Bloddonor

Blodbank med opråb: - Vi mangler flere end dobbelt så mange donorer

Magnus Heunicke

liveblog Heunicke sender stor ros til alle involverede i storskalaforsøg

Ambulance

Nyt forslag: Flere sygetransporter til Østjylland