Kaster mistanke mod kammerat

Den sidste af de fem tiltalte for milliontyveriet i Brabrand fortalte ved dagens retsmøde, at han havde mistanke om at en anden af de tiltalte var med til tyveriet.

Sagen mod de fem unge, der er tiltalt for tyveri af næsten 27 millioner kroner fra Danske Banks fordelingscentral tog i dag en overraskende udvikling i retten.

Fire af de tiltalte er afhørt, en har tilstået og i dag valgte den femte mand, en 28-årig, at fortælle at han selv havde en mistanke om at hans kammerat - en 30-årig mand - var med til tyveriet. Med den 28-åriges forklaring er nu to af de tiltalte knyttet tættere på tyveriet.

-Det var nyt i sagen, overraskende og ikke forventeligt, men det er i øvrigt ikke noget jeg kan kommentere nærmere på, da bevisførelsen er i fuld gang, siger anklager Birgitte Ernst til TV2 ØSTJYLLAND.

Under afhøringerne i sidste uge erkendte en af de fem og i dag betyder den femte mands forklaring at også den 30-årige er knyttet tættere til sagen.

Forsvareren for den 30-årige mand der blev mistænkt mener dog ikke at dagens udvikling belaster hans klient yderligere. "Det var overraskende men han sagde reelt ikke noget som ikke er kommet frem i sagen", siger forsvarsadvokat Bjarne Frøberg til TV2 ØSTJYLLAND.

Den 30-årige nægter sig skyldig i både tyveriet og en tiltale om besiddelse af falsk pas.

TV2 ØSTJYLLAND har fulgt dagens retsmøde og har sidste nyt i udsendelsen klokken 19.30