Hvalpe måske kidnappet

Frygt for at misrøgt af hunde ved Fårvang kan have ført til selvtægt. Men ejeren frygter, at hvalpene skal bruges som kamphunde.

Det kan være frygt for misrøgt, der førte til, at en rottweilertæve og hendes 11 fem uger gamle hundehvalpe i tirsdags blev stjålet fra en gård på Lanstigvej ved Fårvang. Det skriver Midtjyllands Avis.

Allerede tirsdag formiddag fik Dyrenes Beskyttelse en anmeldelse på hundene, hvorefter foreningen i samarbejde med Dansk Kennel Klub og hundenes ejer fandt frem til en plan, der skulle sikre dyrenes fremtidige velfærd.

- Hundene blev sådan set passet godt nok med mad, drikke og rengøring, men de havde for lidt plads og for lidt menneskelig kontakt. Det var ejeren enig med os i, og det lykkedes for os at finde en plejefamilie til hundene, siger Lise Lotte Christensen, der er adfærdskonsulent hos Dansk Kennel Klub, til avisen.

Plejefamilien kunne modtage hundene onsdag. Men nogen havde altså nået at fjerne dem inden.

Overfor TV2 | ØSTJYLLAND udtrykker hundenes ejer, Lykke Jørgensen, imidlertid frygt for, at hundene er stjålet, for at de 11 hvalpe skal bruges som kamphunde.