Gæster protesterer mod festival

Unge gæster på festivalen i Skanderborg protesterer mod, at festivalens ledelse flytter deres teltpladser til et ikke smukt sted.

Når Danmarks Smukkeste Festival fylder bøgeskoven i anden weekend i august, vil en del af gæsterne bære en stille, men bestemt protest mod årets omrokeringer af teltområderne. Det skriver Horsens Folkeblad.

Protesten kommer til udtryk på t-shirts med en tegning af springvandet ved Skanderborghus og påskriften "Bevar Danmarks Smukkeste Teltplads".

De unge stamgæster er grundigt utilfredse med festivalledelsens beslutning om at flytte de meget populære teltpladser ved Skanderborghus og på Stadion og i stedet bruge placeringen til Hotelt, som er telte, festivalen sætter op på forhånd, og som kan købes for 500-700 kr. oven i billetprisen.

Over 2000 personer har på hjemmesiden <A href="http://www.ungsmukfest.dk/" target=_blank><STRONG>www.ungsmukfest.dk</STRONG></A> skrevet under på en protest mod flytningen og det indhug i festivalens gamle, smukke værdier, som de mener, den er udtryk for. Det siger en af protestens bagmænd, Frej Scherfig, til Horsens Folkeblad.