Far og datter dræbt i ulykke

Ulykken på motortrafikvejen ved Rønde kræver endnu et offer.

En 60-årig mand fra Grenaa og hans 33-årige datter blev mandag eftermiddag dræbt, da en kassevogn skred ind mod den bil, de kørte i.

Ulykken skete på motortrafikvejen ved Rønde, da føreren af kassevognen, en 24-årig mand, kortvarigt trak lidt ud for at se, om han kunne overhale. Da det ikke kunne lade sig gøre, trak han atter ind på sin kørebane. Men manøvren fik ham til at miste herredømmet over sin vogn, der skred over i den modsatte kørebane. Der blev den ramt i siden af personbilen med den 33-årige kvinde bag rattet. Hendes 60-årige far blev dræbt ved ulykken, mens datteren blev alvorligt kvæstet og siden udåndede på hospitalet sent mandag eftermiddag.

Føreren af kassevognen blev lettere kvæstet ved ulykken, mens en 31-årig mand, der var passager i kassevognen, blev alvorligt kvæstet. Ulykken betød, at motortrafikvejen blev spærret, mens redningsmandskab klippede de forvredne bilvrag op for at få de hårdt kvæstede trafikofre ud, så de kunne køres til henholdsvis Århus Kommunehospital og sygehuset i Randers.