EnergiMidt kåret til bedste arbejdsplads

Det midtjyske energiselskab blev tirsdag aften kåret som den bedste danske store virksomhed

Cirkusbygningen i København var tirsdag den festlige ramme, da Danmarks bedste arbejdspladser blev hædret. Den midtjyske energivirksomhed EnergiMidt blev kåret som den bedste arbejdsplads i Danmark blandt virksomheder med flere end 500 ansatte.

Trivselsarbejdet hos EnergiMidt har siden 2006 været lagt i faste rammer i et tæt samarbejde med organisationen bag kåringen "Great Place to Work", og hæderen var således den festlige kulmination på de mange aktiviteter på området, som årene har budt på.

Ambitioner på trivselsområdet

Repræsentanter fra såvel ledelsen som medarbejderstaben i EnergiMidt var til stede ved kåringen, og stoltheden over årets resultat var til at få øje på. Også fordi topplaceringen er det tydelige bevis på, at langsigtet og struktureret arbejde med at skabe den gode arbejdsplads rent faktisk virker.

- Vi har det seneste år arbejdet målrettet efter at blive kåret som Danmarks bedste store arbejdsplads, fordi vi ved, at trivsel og resultater hænger uløseligt sammen. Jeg er stolt af at stå i spidsen for en arbejdsplads, hvor medarbejderne udtrykker så stor tilfredshed med at møde på arbejde hver dag, samtidig med, at vi driver en robust forretning, fortæller Mads Miltersen, administrerende direktør i EnergiMidt, i en pressemeddelelse.

En høj placering er altså ikke isoleret set et succeskriterie for EnergiMidt. Ved at deltage i undersøgelsen får virksomheden imidlertid dokumentation for de ting, som fungerer, og samtidig kommer der fokus på nogle områder, hvor der er plads til forbedringer.

En stor, målrettet og målbar indsats

Den årlige trivselsmåling er derfor kontant afregning for, om det er lykkedes at skabe udvikling i forhold til sidste års måling. En markant fremgang på alle måleområder viser, at det er lykkedes i 2015.

- Det er det en stor motivationsfaktor, når medarbejderne melder tilbage med et skulderklap i trivselsanalysen og siger "godt gået", lyder det fra Mads Miltersen.

Han er naturligvis meget tilfreds med, at 95 % af medarbejderne i den senest gennemførte trivselsmåling angav, at de er glade for - og stolte af - at arbejde hos EnergiMidt, og 96 % af de spurgte skrev, at EnergiMidt er et rigtig godt sted at arbejde. Det varmer og giver blod på tanden til mere hos ledelsen:

- Vi har ambitioner om at fastholde EnergiMidts position som én af Danmarks mest dynamiske, innovative og bedste arbejdspladser, samtidig med, at vi skaber værdi og indbyder til samarbejder såvel internt som blandt kunder og forretningspartnere. Det er vigtige elementer i vores fremadrettede strategi, men vi kan kun lykkes, når trivsel og performance går hånd i hånd. Og det er bestemt tilfældet i EnergiMidt, understreger direktøren.

Onsdag bliver førstepladsen fejret blandt medarbejderne hjemme i hovedsædet i Silkeborg.

I videoen øverst på siden kan du se et interview med Mads Miltersen.

EnergiMidt

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn