En iskold succes

Skøjtebane gør status ovenpå succesrig sæson

Om få dage lukker skøjtebanen på Rådhustorvet i Horsens.

Og det har været en iskold succes, som har trukket masser af byens borgere til i løbet af sæsonen.

I alt har skøjteudlejningen udlejet mellem 200 og 300 par skøjter pr. dag i de tre måneder, den har haft åbent, skriver Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Og bortset fra en enkelt brækket arm og diverse småuheld er skøjteløberne også sluppet helskindet igennem isdansen, oplyser Jesper Rasmussen, der er leder af Beskyttet Beskæftigelse i Horsens Kommune.

- Skolebørnene har været i overtal, men folk i alle aldre har brugt banen. Vi er derfor glade for, at vi ikke har oplevet de store uheld, siger Jesper Rasmussen og tilføjer, at begejstringen for skøjterne i visse tilfælde har grebet så meget om sig, at folk har investeret i nogle selv, fortæller Jesper Rasmussen.

Efter den succesfulde sæson har Kulturudvalget i kommunen besluttet at skøjtebanen bliver fast inventar i byen.

- Det er selvfølgelig en politisk beslutning, men jeg kan ikke forestille mig andet. Det har været en stor succes og en god måde at skabe aktivitet blandt børn og unge i de mørke vintermåneder. Vi glæder os til næste sæson, hvor der helt sikkert kommer nye initiativer til, siger Andreas Boesen (S), der er formand for Kulturudvalget i Horsens Kommune.