Elgaard mester for tredje gang

Den århusianske racerkører Casper Elgaard sikrede sig søndag sin tredje DTC-titel i karrieren.

Det blev for tredje år i træk Casper Elgaard, der kunne lade sig hylde som DTC-mester, da de danske racerkørere for sidste gang satte hinanden stævne. Det skete søndag eftermiddag på Jyllands-Ringen, hvor en andenplads i prefinalen og en tredjeplads i finalen var nok for Team Essex Invest-køreren.

Jan Magnussen var inden søndagens sidste afdeling seks point efter Casper Elgaard, og da Magnussen sluttede lige efter Elgaard i prefinalen, voksede afstanden mellem de to kørere til otte point.

I finalen var Jan Magnussen for sjette gang i denne sæson hurtigst, men det var ikke nok til at lukke hullet op til Elgaard. Han kom nemlig ind på en tredjeplads, og dermed havde han fortsat tre point ned til Magnussen, da sidste runde af årets standardvognsmesterskab var kørt.

- Det var først til sidst, at jeg kunne tillade mig at slappe af. At vinde tre år i træk er fantastisk for mig. Der skal lyde et kæmpe cadeau til teamet for at give mig en bil i tre år i træk, som jeg kan vinde med. Det betyder meget for mig, at jeg kan vinde specielt i år, hvor de andre kører med det samme materiel, sagde Casper Elgaard ifølge DTC's hjemmeside efter sin triumf.

Casper Elgaards teamkollega John Nielsen sluttede på løbsseriens samlede tredjeplads, mens Jan Magnussens teamkollega hos Team Den Blå Avis' Henrik Lundgaard blev nummer fire. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=12202">Elgaard genvandt DTC-titlen (3/10-05)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=9214">Elgaard vandt mesterskab (4/10-04)</A></STRONG>