Demonstration mod racerbiler

To århusianske provo-kunstnere har set sig sure på succesfuld udstilling af racerbiler på kunstmuseet ARoS.

To østjyske kunstnere går nu til kamp mod racerbiludstillingen 'Racing Cars - The Art Dimension' på kunstmuseet ARoS i Århus.

Udstillingen er blevet til efter ønske af ARoS-direktør Jens Erik Sørensen, som har sagt, at det er en gammel drengedrøm, der nu bliver levet ud.

De to århusianske kunstnere Uwe Max Jensen og Christian Tangø mener dog, at Jens Erik Sørensen misbruger museet til at udleve sine egne drømme, og at han tager kunsten fra kunstnerne.

Derfor vil de to kunstnere på lørdag gennemføre en demonstration mod udstillingen. Hvordan demonstrationen præcist skal foregå er endnu uvist, men sikkert er det dog, at den næppe finder sted bag museets mure. Uwe Max Jensen har nemlig fået forbud mod at vise sig på ARoS, efter at han for snart to år siden urinerede på Olafur Eliassons berømte værk 'Waterfalls'.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14137">Skal tisse foran 300 festdeltagere (5/5-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13371">Murtisser vil sidde bøden af (16/2-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=12806">I retten for at tisse på mur (13/12-05)</A></STRONG><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=10426">Tissede på berømt kunstværk (22/2-05)</A></STRONG>