Danskere skuffede ved VM

Danmark opnåede kun en enkelt medalje ved VM i orienteringsløb i Århus og ved Silkeborg.

Det blev kun til en enkelt bronzemedalje til Danmark ved VM i orientering, som sluttede lørdag eftermiddag.

Både dame- og herreholdet skuffede ved den afsluttende stafet, der foregik i smukt sommervejr ved foden af Himmelbjerget i det midtjyske højland.

De tre danske kvinder måtte nøjes med en 14. plads med Finland, Sverige og Schweiz på de tre podiepladser, og hos herrerne blev det igen til en skuffende placering som nummer 8 - over 13 minutter efter vinderen.

De mest optimistiske havde håbet på en plads mellem de seks bedste hold i den meget åbne konkurrence hos mændene. Sejren gik lidt overraskende til den suveræne russiske trio, der efter 2 timer og 11 minutter kom i mål fire minutter før Finland og næsten syv minutter før Sverige.

Stafetten hos herrerne bestod af tre gange 10 kilometers løb, hos kvinderne var strækningen for hver af de tre kvinder seks kilometer. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14926"><STRONG>Århusiansk VM-bronze (2/8-06)</STRONG></A><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14924">Kronprinsen skyder VM i gang (1/8-06)</A></STRONG>