Crocodiles opgiver top-ishockey

Har ikke skaffet penge nok til at komme i betragtning til en licens til den bedste ishockey-række og må tage endnu en sæson i 1. division.

Århus Crocodiles opgiver drømmen om ishockey i den bedste række.

Klubben har i dag meddelt Danmarks Ishockey Union, at der ikke kommer en ansøgning vedrørende licens til den bedste ishockeyrække for den kommende sæson.

- Det er en kæmpe nedtur. Jeg kan ikke beskrive det på anden måde, og jeg forstår stadig ikke, at vi må opgive at spille i den bedste liga, siger sportschef, Jan Gregersen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det har ikke været muligt at få de nødvendige økonomiske aftaler, det kræver for at søge en liga-licens, på plads.

- Vi må gribe i egen barm og erkende, at vi ikke har været gode nok til at sælge budskabet overfor sponsorer, fortæller Jan Gregersen, som nu frygter, at klubben vil miste en masse talenter.

- Der står jo ligaklubber, som gerne vil have fingre i vores U-16 og U19-spillere. Og de vil jo måske hellere spille for en klub med et ligahold, siger han.

Jan Gregersen oplyser desuden, at klubben nu må opgive at skrive omkring 20 kontrakter med spillere og trænere, som skulle have været tilknyttet klubben, hvis de havde fået liga-licensen.

Folkene bag projektet samt bestyrelsen i Aarhus Ishockey Klub vil i den nærmeste fremtid vurdere mulighederne for et fortsat samarbejd; til gavn for eliteishockeyen i Århus.