BSV-sejr i østjysk opgør

BSV kæmper sig vej op i stillingen

Med en klar sejr på 29-23 over Århus Håndbold kom Bjerrinbro-Silkeborg (BSV) op på siden af KIF Kolding København i stillingen.

BSV vandt onsdag aften 29-23hjemme over Århus Håndbold, som ellers var ganske godt med i første halvleg. Det skriver Berlingskes Nyhedsbureau. 

Her førte de aarhusianske gæster på et tidspunkt med 13-10 - ikke mindst takket være godt målmands-spil af Jan "Tromle" Nielsen.

BSV kunne dog gå til pausen med en føring på et enkelt mål - 15-14, og i anden halvleg lagde hjemmeholdet ud som lyn og torden og vandt de første seks minutter med 4-0.

Det kom gæsterne sig aldrig rigtigt over, og derfor kunne BSV notere sig to point på kontoen, som betyder, at holdet nu er á point med det stjernebesatte førerhold KIF Kolding København, som dog har spillet en kamp færre.

- Vi får hurtigt opbygget et lille forspring i anden halvleg, og det er derfor, vi får løbet nogle gode kontra-løb midtvejs i anden halvleg, som er et af vores varemærker. Det var derfor, vi kunne trække fra, sagde BSVs Nicolai Ø. Nielsen efter kampen til TV3 Sport1.

En anden Nikolaj - med efternavnet Veje Rasmussen - var ærgerlig.

- Vi har haft en god stime, men vi vidste godt, det ville blive svært i dag. Vi får ikke trukket BSVs forsvar fra hinanden i anden halvleg. Der spiller de meget aggressivt, og det får vi aldrig løst, sagde Århus Håndbold-spilleren.

De nykårede pokalvindere ligger i skrivende stund på sjettepladsen og er dermed i god position til også at kvalificere sig til Herre Håndbold Ligaens mellemrunde, som otte ud af 14 hold får adgang til. Der er dog bonuspoint til de øverste hold.