AGF forlænger med målmand

SAS Liga-klubben AGF forlængede mandag aftalen med førstemålmanden Steffen Rasmussen.

Steffen Rasmussen valgte mandag at skrive under på en kontraktforlængelse med AGF, så den 25-årige målmand er tilknyttet Århus-klubben indtil sommeren 2011.

- Jeg befinder mig rigtig godt i AGF. Holdet er inde i en positiv udvikling, og det samme er tilfældet for mig. Jeg har efterhånden spillet mange kampe og fået en del erfaring, og jeg føler, jeg er på et godt niveau nu. Men der er endnu mere i mig. Jeg er overbevist om, at jeg kan skrue knappen endnu en tand, så jeg kommer op blandt de allerbedste målmænd i landet, siger Rasmussen i en pressemeddelelse.

Klubbens sportschef, Brian Steen Nielsen, er også godt tilfreds med den nye aftale.

- Det glæder mig enormt, at aftalen nu er på plads. Steffen er en kulturbærer, som vi sætter stor pris på at have i klubben. Han er enormt træningsvillig og besidder en ærgerrighed, der smitter af på holdkammeraterne. Han er vokset med opgaven de senere år, og jeg anser ham for at høre til blandt de bedste målmænd i SAS Ligaen, fordi han har alle de kvaliteter, der kendetegner en moderne målmand; teknisk dygtig, hurtig, reaktionsstærk og god med fødderne, lyder det fra Brian Steen Nielsen.

Morten Rasmussen har vogtet målet i 137 kampe for AGF.