AGF-anfører vil ikke tude endnu

Selv om AGF styrer direkte mod 1. division efter et 1-2-nederlag mod Sønderjyske, tror århusianerne på overlevelse.

Der er ingen grund til at dømme AGF ude af SAS Ligaen endnu, selv om holdet torsdag tabte 1-2 til det andet bundhold Sønderjyske og nu styrer mod nedrykning. Det mener holdets anfører, Steffen Rasmussen.

- Det nytter ikke noget at sætte sig ned og tude nu. Vi er ikke rykket ned endnu, og vi kører videre, indtil det sidste. Men vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke er godt nok at tabe i bundbraget, siger målmand Rasmussen.

Flere end 16.000 tilskuere var mødt op til kampen mellem AGF og Sønderjyske, men langt størstedelen af dem gik slukørede hjem.

- Det er tungt at have skuffet så mange tilskuere. Der var ikke noget, vi hellere ville end at vinde den her kamp. Nu må vi bare vinde de to sidste. Der er ikke så meget andet at sige til det, siger Steffen Rasmussen.

I de to sidste kampe venter først FC Nordsjælland på udebane og så OB, som allerede har sikret sig sølvmedaljerne.

- De to kampe må vi vinde og så håbe på, at Randers dummer sig. Vi kan bare ikke løbe fra, at pilen uden tvivl peger på os lige nu, siger AGF's VM-kandidat Martin Jørgensen.

- Vi bliver nødt til at tro på det, så længe det er matematisk muligt. Men selvfølgelig ville jeg hellere have stået med hænderne over hovedet end nede i bukserne lige nu, siger
Jørgensen.