80 millioner i overskud

Sparekasse fremlægger halvårsregnskab

Godt 80 millioner kroner på bundlinjen. Sådan lyder resultatet i Sparekassen Kronjylland, der netop har fremlagt deres halvårsregnskab.

- Det er meget tilfredsstillende, at vi trods et svært marked formår at tiltrække mange nye kunder og lave yderligere forretninger med vores eksisterende. Dog kunne vi godt ønske os, at lidt flere fik lyst til at låne penge, fortæller administrerende direktør Klaus Skjødt.

Sparekassen Kronjylland måtte overtage Sparekassen Østjylland, der krakkede tidligere i år og regnskabet er præget positivt af overtagelsen.

- Både med og uden Sparekassen Østjylland har vi præsteret et godt regnskab, og det er jeg naturligvis glad for. Det er vigtigt, at vi beviser, at vi både kan investere og tjene penge, selv om Danmark er i krise. Vi kan blandt andet se, at vores fokus på investeringsområdet begynder at give resultater - både for kunderne og Sparekassen. Vi har haft en klar strategi for at komme styrket gennem den økonomiske krise, og den er vi meget langt med at realisere, fortæller Klaus Skjødt.

Sparekassen Kronjylland forventer, at basisindtjeningen ender på mellem 300 og 340 millioner kroner.