26 årig anholdt

Endnu en person er anholdt i den bizarre sag fra Randers, hvor en 19 årig mand i går blev bragt til skadestuen med skudsår i håndfladerne.

Efter en ransagning af en 26 årig mands bopæl i Tingbæk ved Langå anholdt Randers Politi manden. Han er den anden anholdte person i sagen om den 19 årige mand, der tidligt i går morges blev kørt til skadestuen på Randers Centralsygehus med skudsår i begge håndflader, indsmurt i olie og med en livstruende lav kropstemperatur på 32 grader. Han bliver i dag fremstillet i grundlovforhør sigtet for drabsforsøg.

Allerede i går eftermiddags anholdt Randers Politi en 28 årig mand, der også i dag bliver fremstillet i grundlovsforhør sigtet for drabsforsøg på den 19 årige. Den 28 årige bragte den 19 årige til skadestuen i Randers, hvor han gik ind på skadestuens område, stjal en kørestol, som han anbragte den livløse 19 årige i og forlod derefter stedet.

Den 19 årige er fortsat bevidstløs men udenfor livsfare, oplyser kriminalinspektør Børge Fransen fra Randers Politi.

Det er fortsat sparsomt med oplysninger i den besynderlige sag. Dog kan Børge Fransen oplyse, at gerningsstedet tilhører den 26 årige, der overfor politiet har erkendt, at han var med til at bringe den 19 årige til hospitalet. Samtidig oplyser han, at de tre mænd kender hinanden fra misbrugsmiljøet.

Endnu kendes motivet til mishandlingen af den 19 årige ikke.

Dronning Margrethe

Corona skubber dronningens runde fødselsdagsfest i Aarhus endnu et år

Anholt ø Kattegat kattegatø luftfoto

Alle færgebilletter er revet væk - alternativet er dyre flybilletter

20210105-152010-L-1920x1280we

Færre brystkræft-screeninger bekymrer minister

Lilli Gyldenkilde Torv

Nyt Horsensbyggeri er kåret til landets værste

blå blink politi politibil patrulje

73-årig var efterlyst: Nu er han dukket op i Hamborg

20210302-130046-L-1920x1280we

Flertal åbner for de store elever kommer i skole som det næste