20-årig fængslet for knivdrab

En 20-årig mand er blevet fængslet for drabet på en ung tyrkisk mand i Århus.

Politiet leder også efter lyseblå Toyota Corolla, der sættes i forbindelse med knivdrabet på en ung mand ved et pizzeria i Århus. Den ene skal bag lås og slå i foreløbigt fire uger. Den anden fik lov at gå - af anklageren.

Sådan var status efter grundlovsforhøret i Århus torsdag, hvor to 20-årige mænd af libanesisk afstemning blev fremstillet sigtet for knivdrabet på den 21-årige Murrat Karabulut ved et pizzeria i Århus natten til onsdag.

Ifølge Jørgen Munk fra kriminalpolitiet i Århus valgte anklageren ikke at forlange den ene af de to unge varetægtsfængslet efter at have hørt hans forklaring. Den anden unge mand var ham, der førte kniven, mener politiet.

Selv nægter han sig skyldig og siger, at han godt nok var på stedet, men intet havde med drabet at gøre.

Om motivet sagde politiet torsdag eftermiddag, at der 'ikke var noget motiv'. Torsdag eftermiddag bad politiet også offentligheden om hjælp til at finde en lyseblå Toyota Corolla. Den har registrerings- nummeret PE 58211 og sættes i forbindelse med drabet.

Hvis nogen ser bilen, vil politiet gerne

høre fra dem. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14451">Knivdrab: - Han lever ikke længe (8/6-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14438">To anholdt for knivdrab Århus (7/6-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14429">Mand stukket ned på åben gade (7/6-06)</A></STRONG>