Skænderi udviklede sig: Bilist påkørte mand med vilje

Efter en kontrovers i trafikken valgte en 61-årig mand onsdag aften bevidst at køre ind i en cyklist i Ørting ved Odder. Han er nu sigtet for grov vold.

Trafikken kan for mange bringe blodet i kog. 

Men onsdag aften eskalerede det for en 61-årig mand, da han bevidst kørte ind i en cyklist, han havde haft et skænderi med i trafikken. 

Påkørslen fandt sted på Horsensvej i Ørting ved Odder, og politiet blev kontaktet onsdag klokken 19:25.

- Det er cyklisten selv, som ringer. Ud fra forskellige vidneforklaringer finder vi frem til føreren af bilen, siger Jacob Christiansen, som er pressemedarbejder ved Østjyllands Politi. 

Ophedet skænderi over parkering

Den 50-årige cyklist forklarede, at han var kommet kørende på cykelstien, da han måtte bremse for en bil, som havde parkeret ind over stien. 

Ved siden af bilen stod den 61-årige fører, som cyklisten indledte en diskussion med, da han var vred over bilens parkering. Det førte til et ophedet skænderi, og cyklisten gav bilisten et skub, inden han cyklede derfra.

Ifølge vidneforklaringer kørte bilisten efterfølgende efter cyklisten, som han endte med at påkøre. Den 50-årige væltede ned på asfalten, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Spor på bilen

Bilisten kørte videre, men vidner havde noteret nummerpladen, og senere kunne Østjyllands Politi anholde den 61-årige mand på en adresse tæt på Horsens. 

Her fandt de også mandens bil, som havde nogle skader, der kunne stamme fra sammenstødet med cyklen. 

Den 61-årige er blevet sigtet for grov vold.