Politiet advarer mod kvindelig tricktyv

To tilfælde af tricktyveri torsdag. Et i Aarhus og et i Odder

Det seneste døgn har der været to tricktyverier i Østjylland. Fremgangsmåden og signalementet af gerningskvinden er identisk, og derfor opfordrer politiet nu folk, især de forretningsdrivende, til at være opmærksomme.

Det første tricktyveri skete i en frisørsalon i Hans Broges Gade i Aarhus-bydelen Frederiksbjerg. Torsdag ved 13-tiden kom en kvinde ind i butikken og ville købe forskellige shampoos. Det lykkedes kvinden at forvirre ekspedienten, som flere gange blev lokket væk fra kassen. Det resulterede i, at kvinden slap af sted fra salonen med 1.000 kroner.

Læs også Var venlig at vise vej og fik så stjålet dankort

Dagens andet tricktyveri blev begået i Rosengade i Odder i en tøjbutik klokken 15.15. Her lykkedes det også en kvinde at forvirre en ekspedient godt og grundigt, og kvinden slap af sted med et stykke tøj samt 1.900 kroner.

- Fremgangsmåden er ikke ukendt, men da signalementerne er enslydende kan der være tale om den samme kvinde, siger politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi.

Signalement 
Signalement fra episoden i Aarhus: Kvinde, sydeuropæisk af udseende, slank, langt og mørkt hår, som var opsat i hestehale.

Signalement fra episoden i Odder: Kvinde, 30-35 år, sydeuropæisk af udseende, 160-165 centimeter høj, spinkel af bygning, langt og sort hår, der var opsat i hestehale.