Fedladen røver truede sig til tusinder i kontanter

En 48-årig kvinde fik tirsdag aften uventet besøg af en røver i sit hjem i Odder

Det var på kvindens adresse her ved Egholmparken i Odder, at en fedladen røver med murerhammer brød ind. Foto: Google Street View

En helt almindelig hjemmeaften udviklede sig pludselig langt mere dramatisk for en 48-årig kvinde i Odder tirsdag aften. Kort efter midnat hørte hun en rude baldre i sit hjem i Egholmparken. 

Det viste sig at være hendes terrassedør, der var blevet smadret, og inden for stod pludselig en uvelkommen gæst. Det oplyser Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

- Klokken 00.52 i nat modtog vi en anmeldelse fra en kvinde, der netop var blevet udsat for et hjemmerøveri, fortæller kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Uenighed om fejemaskine endte i slagsmål med skuffejern

Manden smadrede vinduespartiet med en murerhammer, og da den kvindelige beboer mødte hans syn, truede han sig på engelsk til flere tusinde kroner i kontanter, som kvinden gav ham. Derefter forsvandt han ud af døren igen.

- Kvinden er heldigvis ikke kommet noget fysisk til skade, så nu er det op til os at undersøge de nærmere omstændigheder, siger Jakob Christiansen.

Fedladen med murerhammer

Østjyllands Politi har endnu ikke fundet manden, der beskrives som 190-195 cm og fedladen. Han var hvid i huden og talte engelsk muligvis med polsk accent. Desuden var han iført sorte bukser, en sort jakke med hvide striber langs siderne, og med sig havde han en murerhammer.

- Vi er nu igang med efterforskningen af sagen, men vi mangler stadig nogle oplysninger før vi kan stykke det endelige hændelsesforløb sammen, fortæller Jakob Christiansen.

Har du oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.