Utilfredse borgere møder ministeren

Troels Lund Poulsen (V) besøger i aften Norddjurs Kommune, hvor han skal diskutere udfordringer i udkantsområdet

De erhvervsdrivende i den vestlige del at Norddjurs og en del af borgerne i kommunen føler sig overset og svigtet af byrådet i Norddjurs Kommune, som efter deres mening tømmer deres egn for infrastruktur, i et desperat forsøg på at holde live i udviklingen i Grenaa.

Det er faldet egnens beboere for brystet, at deres del af kommunen af kommunalpolitikere er blevet udnævnt til ekstremt udkantsområde, som det ikke kan betale sig at forsøge at udvikle.

Derfor har de henvendt sig til erhvervsminister Troels Lund Poulsen, som har indvilget i at deltage i en debataften kl. 19.00 på Allingåbro Hotel.

- Vi ønsker ikke at jamre eller brokke os. Vi vil hellere komme med løsninger. Så vi har planlagt fire oplæg vedrørende lønmodtagere, erhvervsvirksomheder, landmænd og planlov, og så kommer vi med vores idéer til løsningsforslag, der skal hjælpe os i udkantsdanmark, siger Paul Busk Jensen, der er senior consultant i Röchling i Allingåbro, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han håber, at erhvervsministeren ikke blot vil lytte, men også tage løsningsforslagene til sig.

- Jeg er måske ikke super optimistisk, men han får i hvert fald vores forslag med sig på skrift, og så ved vi, at han kommer tilbage på et virksomhedsbesøg engang i december, så kan vi jo høre, hvor meget han bruger, siger Paul Busk Jensen.

Rikke Christensen

playMor frygter for søns trivsel efter skolebesparelser

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter

Michael Aastrup Jensen

Politiker om rejse til Dubai: Jeg passede mit job

Skærmbillede 2021-01-22 kl. 09.15.49

play 2020 slog alle rekorder: Travlhed som aldrig før på genbrugsstationerne

20201123-124830-L-1920x1338we

Britisk variant spreder sig i Danmark

20181016-152953-3-1920x1261we

Ny omfartsvej udvides med et ekstra spor