Ka' det grilles? Tidligere landsholdsgriller og grillekvilibrist griller desserten
Han er tidligere medlem af det danske grill-landshold og har grillet i både Memphis, Tyskland og sågar for Kongehuset, som fik serveret varmrøget laks.
Søren Aabenhus er grill-entusiast ud over det sædvanlige og har en grill til ethvert tænkeligt formål - 15 stykker for at være præcis.
Vi har besøgt ham i baghaven i Fjellerup, hvor han påstår, at han kan grille en købe-roulade.
- Man kan bruge eftervarmen fra aftensmaden, så når du har siddet og spist, så smider du bare en ganske almindelig købe-roulade på den varme rist. Gerne mindst 200 grader varm, så sukkeren karamelliserer og den bliver varmet godt igennem, så indholdet bliver mere flydende, siger han til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:
- Så hælder du en hvilken som helst sprut ud over, der har godt med sukker i. For eksempel en likør. Lidt flødeskum eller vaniljeis på toppen og drys med noget hindbær.
I videoen øverst kan du både se Søren Aabenhus forsøge sig med at grille en roulade, mens du af kok, grill-entusiast og underviser på Aarhus Tech, Michael Dahl, får et lynkursus i kunsten at grille desserter.