Dobbelt op på bus i Grenaa

En bus bliver til to i Grenaa fra næste uge

Arkivfoto

Norddjurs Kommune og Midttrafik fordobler antallet af bybusser i Grenaa. En fordobling lyder selvfølgelig voldsomt, men reelt betyder det, at Grenaa går fra at have en bybus til at have to. Ændringen træder i kraft fra den 22. april.

Det kommer til at have særlig betydning for dem, der benytter Sundhedshuset i Grenaa. På nuværende tidspunkt kommer bussen fem gange dagligt forbi sundhedshuset, men med den ekstra bus stiger det tal nu til 17.

Den 22. april kan alle prøve den nye bus gratis. Bussen kommer til at betjene linje 1, 2 og 3, som er de tre buslinjer i Grenaa.

- Det er en væsentlig forbedring af bybussystemet i Grenaa, at vi nu har fået sat en ekstra bus i drift. Specielt er jeg meget glad for, at bybussen fremover vil komme 17 gange dagligt til Sundhedshuset i Grenaa. Jeg er også meget tilfreds med, at det har været muligt at forlænge ruterne så bybussen nu kan komme helt ned til Digterparken otte gange dagligt, siger formand for Miljø- og Teknikudvalget i Norddjurs Kommune, Jens Meilvang (LA) i en pressemeddelelse.

Ændringen betyder også nye køreplaner, som bliver husstandsomdelt den 21. april. De kan også findes på Midttrafik.dk eller i bybusserne.