Bianca døde i trafikken: Forkert at lægge sine børn i graven

For halvandet år siden mistede Nicki Jul Jensen sin 16-årige datter Bianca

01:57

Nicki Jul Jensen fra Trige oplevede sidste år den største smerte, man kan opleve som forælder. Han mistede sin 16-årige datter Bianca.

- Det var den 21. april, hun blev kørt ned, og den 22. april klokken fire om morgenen vælger vi at slukke respiratoren. Der var ikke mere at gøre, siger Nicki Jul Jensen.

Bianca døde på en landevej i Norddjurs Kommune. Hun kom kørende på sin scooter, da en varevogn kom tæt på og tvang hende ud i rabatten. Da hun skulle tilbage på vejen, kom forhjulet hele vejen op på asfalten, og det resulterede i, at Bianca væltede på sin scooter og blev ramt af en bil.  

Læs også Norddjurs har flest trafikdræbte per indbygger

- Det er så hårdt. Det er så specielt at miste sine egne børn. Det er den forkerte rækkefølge, at man skal lægge sine børn i graven, siger Nicki Jul Jensen.

- Sidst vi var sammen var et par dage før til min svogers 40-års fødselsdag, hvor vi havde en rigtig god aften. Vi danser meget i vores familie, og den sidste dans, jeg fik med Bianca, var faktisk til ’Den allersidste dans’ med Kim Larsen, siger han. 

00:30

Nicki Jul Jensen har skrevet en sang til sin afdøde datter, som du kan høre noget af her. 

Luk video

Han håber, at færre forældre i fremtiden vil lide den skæbne at se deres børn blive dræbt i trafikken.  

- Man burde sætte meget mere fokus på det og få ændret rigtig mange ting, for det er jo ikke rimeligt, at man ikke kan lade sine børn færdes i trafikken, uden at de skal være så udsatte, som de er, siger Nicki Jul Jensen.

Se hele indslaget i videoen øverst i artiklen.