Topchef skifter spor: Direktør forlader Aarhus Letbane

Claus Rehfeld Moshøj stopper som direktør for Aarhus Letbane, der åbner om to måneder. Han skal være ny direktør for Rejsekort A/S. Letbanen er tavs

Claus Rehfeld Moshøj forlader jobbet som direktør for Aarhus Letbane.

Han skal i stedet være administrerende direktør i Rejsekort A/S, der driver og videreudvikler rejsekortsystemet på vegne af trafikvirksomhederne i Danmark.

Claus Rehfeld Moshøj begynder i det nye job senest den 1. januar 2018, oplyser Rejsekort A/S i en pressemeddelelse. 

Nyheden om direktørens farvel kommer kun to måneder før, Aarhus Letbane åbner den 23. september.

TV2 ØSTJYLLAND har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Claus Rehfeld Moshøj og Aarhus Letbanes kommunikationschef, Jens Velling.

Aarhus Letbane har hverken udsendt en pressemeddelelse om direktør-farvellet eller skrevet om det på sin hjemmeside. 

I pressemeddelelsen fra Rejsekort A/S fremgår det, at Claus Rehfeld Moshøj skal "bygge videre" på den afgående direktørs arbejde.

Jesper Bramming, bestyrelsesformand for Rejsekort A/S, fortæller, at man i dag står med et velfungerende rejsekort, der binder alle landsdele og trafikvirksomheder sammen i ét fælles system, der fungerer som både billet og betalingsmiddel.

- I takt med, at udrulningen rundt om i landet er nær fuldført, er selskabets opgave fremadrettet at videreudvikle et sikkert, effektivt og brugervenligt rejsekortsystem med trygge – og i vid udstrækning selvbetjente – brugere, siger Jesper Bramming i pressemeddelelsen.

Claus Rehfeld Moshøj har været direktør for Aarhus Letbane siden 1. november 2012.

Før det var han ansat hos DSB og tidligere igen hos Banedanmark.