Borgmester inden letbane-pressemøde: Er grundig træt af forløbet

TV2 ØSTJYLLAND sender live på facebook, når Jacob Bundsgaard kommenterer på Letbane-redegørelsen tirsdag kl. 10

Tirsdag formiddag kl 10.00 vil Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard kommentere på den redegørelse, han angiveligt har modtaget sent mandag aften.

Der er tale om en redegørelsen, der gør klart, hvad der skete op til aflysningen af den storstilede Letbane-åbning lørdag d.23. september. Aflysningen fandt sted blot 16 timer inden, festen skulle være skudt i gang.

Læs også Borgmester er dybt skuffet over aflysning af Letbane-åbning

Borgmesteren vil holde et kort pressemøde kl 10.00 tirsdag, og indtil da udtaler han sig ikke om redegørelsen.

På sin Facebook-konto skrev Jacob Bundsgaard søndag aften:

- Er grundigt træt af forløbet. Det ændrer dog ikke på, at Letbanen er værd at vente på. Effektiv kollektiv trafik med høj kapacitet er helt nødvendigt i en by som Aarhus. Jeg glæder mig stadig til den første tur.

Stadig optimistisk

Til trods for at Trafikstyrelsen har meddelt, at Letbanen tidligst vil køre om halvanden måned grundet manglende sikkerhedsgodkendelser, lyder borgmesteren optimistisk om fremtiden i samme opdatering på Facebook:

Læs også Trafikstyrelsen: Letbanen kører tidligst om halvanden måned

- Det var et enigt byråd, der satte det i søen i sin tid og allerede nu ønsker et flertal af aarhusianere 2.etape påbegyndt. Og selv om fokus lige nu er på at få første fase sikkerhedsgodkendt, så kigger vi også fremad. 

TV2 ØSTJYLLAND er til stede ved borgmesterens pressemøde kl 10.00.

Du kan se pressemødet live på TV2 ØSTJYLLAND Facebook-side.