Medieinteresseret studentermedhjælper med flair for analyse, statistik og databehandling til TV2 ØSTJYLLAND

Vil du være med til at gøre os endnu skarpere på vores indhold? Vi arbejder hele tiden målrettet på at styrke indsatsen om at bruge data til at gøre vores indhold bedre. Derfor søger vi nu en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at overskue data samt lave analyser, der kan give os indsigter om vores indhold og målgrupper.

Vi har de seneste år været i gang med en gennemgribende udvikling fra tv-station til mediehus, og vi servicerer nu østjyderne på en lang række platforme. Vores brugere kan altså finde unikt indhold fra os på både YouTube, Facebook, Instagram, TV, web, podcast og meget mere. For at sikre, at vi er relevante for vores brugere, stiller det krav til, at vi konstant evaluerer vores indsatser og handler oplyst, når vi skal udvikle nyt. Og det er her, du særligt kommer ind i billedet.

Hovedsageligt vil studentermedhjælper-opgaverne bestå i at indsamle, indtaste og visualisere tal fra de forskellige datakilder samt analysere sig frem til indsigter og anbefalinger. Ikke nok med at vi er meget interesseret i at se, hvordan vores indhold performer ud fra data, så er vi også løbende ude og høre østjyderne om deres holdning til vores indhold. Som studentermedhjælper vil der, ved siden af dataarbejdet, også være mulighed for være med til at afholde fokusgrupper, styre driften af vores brugerpanel samt være med i marken, når vi afholder public outreach arrangementer.

Det forventer vi af dig:
• Du er skarp og ikke mindst god til tal og analyse.
• Du er klar på at lære en masse nye programmer at kende.
• Du er interesseret i medier, og synes det er spændende at bidrage med indsigter og data, der gør konceptudviklerne endnu skarpere i deres valg og fravalg
• Du kan tænke selvstændigt og ud af boksen, men du lader dig ikke afskrække af rutinearbejde

Det skal du bl.a. lave:
• Indtaste data fra forskellige analyse- og statistikværktøjer i vores eget system
• Analysere indhold på tv, web og sociale medier på baggrund af statistik og præsentere indsigterne overskueligt og enkelt
• Hjælpe til i målgruppeafdelingen med det praktiske i forbindelse med fokusgruppeinterviews, vedligeholdelse af brugerpanel samt events.

Det kan vi tilbyde dig:
Ud over de faste opgaver vil der i et vist omfang være mulighed for selv at præge stillingen efter interesse og kvalifikationer. Arbejdstiden er indtil videre 10 timer om ugen, og vi vil i fællesskab lægge timerne, så du kan passe dit studie ved siden af. Du vil komme til at være tilknyttet Medieanalytiker Mette Riis Jensen, men vil også have mulighed for at hjælpe andre steder i huset, såfremt der er behov.

Hvem er TV2 ØSTJYLLAND?
Vi er knap 100 medarbejdere, der hver især elsker det, vi laver, og som har den gode historie og formidling som fælles passion. TV2 ØSTJYLLAND er en del af de otte TV2-regioner - vi dækker altså alt fra Strøget i Aarhus til Enebærvej på Djursland. Vi arbejder strategisk med vores målgrupper, og producerer indhold til både YouTube, Facebook, Instagram, web, podcast, TV2-vinduerne samt til vores 24-timers kanal. Læs mere om vores arbejde på vores udviklingsblog.

Ansøgningsfrist:
Vi skal høre fra dig senest den onsdag den 6. oktober 2021. Send din ansøgning og cv til job_zees8@tv2oj.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Medieanalytiker Mette Riis Jensen på meje@tv2oj.dk