Få en hotdog og mød din politiker

Traditionelle vælgermøder er ikke længere nok, når det handler om at få vælgernes opmærksomhed.

00:37

I dag fik Harridslev besøg af en pølsevogn og flere politikere.

Randers Amtsavis inviterer under valgkampen til ”Pølser og politik”. En pølsevogn bliver kørt rundt til forskelige steder i kommunen, og her kan borgerne komme og få en hotdog og møde nogle af politikerne.

- Vi har registreret en vigende interesse for de traditionelle vælgermøder over en længere årrække. Det her er et forsøg på at tilføre demokratiet og valgkampen et supplement, siger Axel Præstmark, der er chefredaktør ved Randers Amtsavis.

Skal vi passe børnene, mens du er til valg-debat? Tilmeld dig TV2 ØSTJYLLANDs børnevenlige debatmøde om Randers Kommune lørdag den 18. november her.

En af de politikere, der i dag var til stede foran Dagli'Brugsen i Harridslev, var Bent Olesen fra SF. 

- Jeg synes, det, der er vigtigst, er at gøre opmærksom på, at der skal stemmes den 21. november. Jeg synes, det her er en meget sjov ide og en gang imellem skal man også prøve noget andet, siger Bent Olesen byrådskandidat for SF. 

Læs også Flertal af politikere: Frikadellegate har skadet Randers

Også de borgere, som vi talte med foran pølsevognen, synes, det er en god ide med pølser og politik.

- Jeg synes, det er fint, at politikerne kommer ud lokalt, så man kan komme og stille dem nogle spørgsmål, siger Margrethe Grønhøj fra Harridslev.

Det var fjerde gang, at Amtsavisen var ude og køre med pølsevognen. I alt er det planen, at de skal servere hotdogs 13 steder.