- Vi skal back to basics

ACH-træner om defensiven inden Skive-kamp

AC Horsens har lukket for mange mål ind på det seneste, mener Bo Henriksen.

Klubben har vundet sine seneste to kampe i NordicBet Ligaen, og man skal mere end en måned tilbage i tiden for at finde holdets seneste nederlag. AC Horsens er derfor også kravlet op ad i tabellen, og holdet indtager nu en fjerdeplads med 21 point.

En af årsagerne til den gode form i NordicBet Ligaen skyldes, at spillerne tror på hinanden, mener Bo Henriksen, der er træner i klubben.

- Vi er for alvor begyndt at finde tilliden og troen til hinanden, og vi har en følelse af, at vi er rigtig gode, når vi står sammen i kampene. Offensivt er vi blevet bedre til at skabe chancer, og vi får dermed større mulighed for at score mål, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Når det så er sagt, så er jeg ikke tilfreds med, at vi har lukket mål ind i de seneste kampe, og det gælder for os om at komme back to basics. Vi skal have en viden og en tro på, at vi kan holde nullet, og organisatorisk skal vi stå rigtigt - også i omstillingsspillet.

AC Horsens fik sig lidt af en øretæve, da Esbjerg fB rundbarberede "De Gule" med hele 7-0 i Pokalturneringen tidligere på ugen.

Søndag skal AC Horsens så forsøge at holde nullet, når Skive kommer på besøg. Senest de to hold mødtes løb skibonitterne med sejr på 1-0.

- Det var uden sammenligning vores dårligste kamp i sæsonen, og de var heldige med at møde os på det tidspunkt. Hvis de ikke er forberedt på, at de skal møde et helt andet AC Horsens-hold denne gang, så får de det rigtig svært på CASA Arena, siger Bo Henriksen.

Kampen mellem AC Horsens og Skive spilles søndag klokken 15.00.