Træner presset før pokalkamp

Bo Henriksen erkender, at han er mærket af den dårlige sæsonstart i AC Horsens

02:07

1 af 2

1. divisionsklubben AC Horsens skal i dag, tirsdag, spille pokalkamp mod det upåagtede jyllandsseriehold Fuglebakken KFUM. En på papiret overkommelig opgave, men AC Horsens har fået en rigtig skidt start på sæsonen, og har i den grad brug for et selvtillidsboost.

- Jeg stiller med et hold, der burde vinde den kamp. Alle sejre kan give selvtillid, og vi må erkende, at vi ikke har haft mange sejre, siger Bo Henriksen til tv2oj.dk.

Nul point i tre kampe er også noget, man kan mærke på humøret i truppen.

- Det ville da være løgn at sige, at man ikke er mærket af det som spiller, træner og klub generelt. Det er en fodboldklub, og vi lever på sejre, så vi er mærkede, siger Bo Henriksen, der virkelig trænger til en sejr.

- Jeg er da stresset af det. Vi skal ud og skabe noget tryghed. I sidste ende er det mit ansvar, og det tager jeg gerne, for jeg er ansat til at vinde fodboldkampe, siger Bo Henriksen.

Se: Fuglebakken: Gode muligheder

Derfor kunne han heller ikke drømme om at undervurdere et jyllandsseriehold i den nuværende situation.

- Selvfølgelig er det uambitiøst at sige andet, end at vi skal vinde, for det skal vi, men vi er ydmyge omkring alle de fodboldkampe, vi spiller, og det gælder sandelig også mod Fuglebakken, siger AC Horsens-træneren.

Kampen spilles klokken 18.30 på Fuglebakkens hjemmebane, Højlyngen Park, i Aarhus.

Kort før kampen interviewede TV 2 | ØSTJYLLAND Bo Henriksen, se interviewet i videoen øverst på siden.