Redaktør: Værste scenarie

Tommy Poulsen om nedskæringer i AC Horsens

Foto: AC Horsens

1. divisionsholdet AC Horsens skærer kraftigt ned for alle aktiviteter. Pengekassen er simpelthen tømt.

Der er tale om en voldsom, men ikke overraskende, manøvre, lyder det fra sportredaktør på Horsens Folkeblad, Tommy Poulsen.

- Vi har vidst det i halvandet år. Klubben har været i store økonomiske problemer og man har vidst, at der skulle gøres noget. Der har bare ikke været nogen til at betale festen. Alternativet ville være, at klubben går konkurs om et år, fortæller han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se også: AC Horsens skærer drastisk ned

Klubben har længe forsøgt at finde investorer og sponsorer til at dække det underskud på godt otte millioner, som klubben har oparbejdet. Dog har der modsat mange lignende klubber ikke været nogen, der har været villig til at smide penge på bordet for at redde klubben.

- I både Vejle og AGF, hvor man har haft lignende situationer, har man haft folk, der har kunnet smide nogle millioner på bordet, men Horsens har bare ikke de pengestærke fodboldfolk, som andre byer har, fortæller Tommy Poulsen.

For sportredaktøren, er den største overraskelse, at klubben har valgt at afskedige direktør Henrik Ravn. Ifølge Tommy Poulsen kommer der ikke nogen ny direktør, der ellers ville have rigeligt at lave.

- Man har lige sikret sig at en 3-årig aftale om speedway i Horsens. Den del skulle direktøren have stået for. Nu har man fyret ham, så det er svært at se, hvem der så skal overtage det.

Se også: Speedway til Horsens

Klubben har desuden opløst deres afdeling for talentarbejde. Men heller ikke det, overrasker Tommy Poulsen.

- Man har ikke rigtig fået noget ud af det arbejde. Der er et par spillere i a-truppen nu og et par i reserve, men alt i alt har man ikke fået ret meget ud af det, fortæller han.

De nye tiltag kommer til at formindske klubben betragteligt. Det kommer også til at kunne ses på klubbens sportslige resultater.

- Man har valgt at skære, så man kun har a-truppen tilbage, og det er det, man satser på. Det er realistisk, at de bliver i 1. division, men de kommer aldrig i superligaen igen, konkluderer Tommy Poulsen.