Politiet ledte med hunde og helikopter - mand fundet på villavej

Politiet har natten igennem søgt efter en ældre mand i Brædstrup, der gik fra sit plejehjem i byen torsdag aften. Han er fundet i god behold omkring kl. 9.

Egebo Plejecenter ligger i det centrale Brædstrup på Møllevangen. Foto: Google Street View

Opdateret kl. 9.11: Den ældre mand er blevet fundet af en borger på en villavej. Han er i god behold. Det oplyser vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

En 84-årig mand gik torsdag aften mellem kl. 19-21 fra Egebo Plejecenter på Møllevangen i Brædstrup nordvest for Horsens. Politiet satte en omfattende eftersøgning i gang, og fredag morgen ved 9-tiden blev han så fundet uskadt.

- En borger fandt ham på en villavej. Han er i god behold, siger vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

I løbet af natten ledte man efter manden med hundepatruljer, helikopter og hjemmeværnet.

- Vi er bekymret for ham og frygter, at der er sket noget, så koldt som det har været i nat. Derfor sætter vi massivt ind, sagde vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Mads Leervad Dammark, tidligere til TV2 ØSTJYLLAND.

- Beboere i Brædstrup må rigtig gerne kigge i udhuse, garager og skure, for det kan være, at han har søgt tilflugt der, lød det videre fra Mads Leervad Dammark.

Brædstrup ligger nordvest for Horsens. Plejcentret ligger i den centrale del af byen.  Foto: Google Maps